У Києві відбудеться бізнес-форум для переселенців



Фото з facebook Дому вільних людей

11 березня в Києві відбудеться перший в Україні форум для навчання та підтримки переселенців "Бізнес-форум для переселенців: розвиток підприємництва". 

Про це повідомляє організатор проекту – ГО "КримСОС".

Відзначається, що цією подією розпочинається велика програма підтримки, супроводу та розвитку бізнесу внутрішньо переміщених осіб у 2016 році.

"Метою даного заходу є об’єднання зусиль організацій, що допомагають у створенні власного бізнесу переселенцям та ознайомлення бізнесменів-переселенців з основними принципами розвитку підприємницької діяльності", - йдеться в повідомленні.

Учасників ознайомлять з міжнародним та національним досвідом підтримки самозайнятості, європейськими стандартами, принципами корпоративної соціальної відповідальності, навчальними програмами розвитку бізнесу.

Форум відбудеться упродовж 1 дня. Він проходитиме у форматі виступів провідних національних та міжнародних експертів. Практична частина буде у вигляді майстер-класів.

У форумі беруть участь: переселенці, які вже відкрили власний бізнес; переселенці, які створили бізнес за підтримки грантових конкурсів; міжнародні організації, які надають донорську та менторську підтримку для внутрішньо переміщених осіб; громадські організації, які надають допомогу по самозайнятості переселенцям та підтримку в створенні власного бізнесу.

Для участі потрібна реєстрація: для представників міжнародних організацій та ГО ТУТ, для переселенців ТУТ.

Реєстрація учасників проводиться до 25 лютого включно.

Кількість учасників обмежена. Участь у заході безкоштовна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ