"Київводоканал" нарахував мешканцям 46 кубів води за місяць – депутат



Фото baikal-info.ru

Жителям вулиці Ромена Ролана нарахували по 23 куби холодної води на одну особу.

Про це у facebook повідомила депутат Київради Тетяна Меліхова.

"Прийшла жителька будинку за адресою: бульвар Ромена Роллана,14 зі скаргою на те, що за січень місяць 2016 року їм нарахували 46 куб за споживання холодної води, хоча вони ніколи не споживали так багато води і не спожили її стільки у січні місяці. У квартирі (гостинка) розміром 12 кв. м проживає двоє осіб", - написала депутат.

"Жителька впевнена, що оскільки в квартирі немає лічильників на водопостачання, то на них "навісили" зайві куби. Сім'я, один з членів якої є інвалідом, не має можливості сплатити 1,5 тисячі гривень за користування холодним водопостачанням", - додала депутат.

Вона відзначила, що звернулася до "Київводоканалу" з проханням надати відповідь, на основі яких показників сім’ї було нараховано 46 куб за нібито спожиту холодну воду.

Прийшла жителька будинку за адресою: бульвар Ромена Роллана,14 зі скаргою на те, що за січень місяць 2016 року їм нараху...

Опубліковано Меліховою Тетяною Іванівною 15 лютого 2016 р.

"Українська правда. Київ" також звернулась до водоканалу, там обіцяли оперативно перевірити інформацію і надати відповідь.

Як відомо, у вересні 2014 року киянам нарахували по 22 кубічні метри холодної води на кожну зареєстровану у квартирі особу.

Тоді у "Київводоканалі" пояснили, що кияни без лічильників мусять платити за своїх сусідів, які шахраюють.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ