У КМДА назвали новину "про Хрещатик для авто" помилкою



Фото otzyv.ru

Департамент транспортної інфраструктури КМДА називав помилковою інформацію про відкриття руху автотранспорту по вулиці Хрещатик у вихідні й святкові дні.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили у прес-службі Департаменту.

"Це була помилка. Такого розпорядження нема і відповідно воно не буде оприлюднене. Така ідея (відкрити проїзд Хрещатиком на вихідних – ред.) є. Ця ідея обговорюється, але остаточне рішення ще не прийнято", - повідомила представник прес-служби.

На уточнення, чому ж тоді Департамент, пишучи повідомлення у facebook, посилався на розпорядження, а в прес-службі обіцяли оприлюднити його 15 лютого, представник департаменту наголосила: "Це було помилково".

На запитання, чому Департамент просто видалив з соцмережі повідомлення, нічого не пояснив і не вибачився перед містянами, у прес-службі відзначили:

"Так видалили. Але якщо це була помилкова інформація, то чого її коментувати?".

Як відомо, Департамент транспортної інфраструктури 12 лютого повідомив у facebook, що з 13 лютого головну вилицю столиці більше не перекриватимуть під час вихідних і святкових днів. 

Багатьох користувачів соцмережі таке рішення обурило. Юзери запитують, на основі чого машини пускають Хрещатиком навіть на вихідних, де відповідне розпорядження, чому перед цим не спитали думку громади.

У прес-службі Департаменту транспортної інфраструктури "Українську правду. Київ" запевнили, що розпорядження є, але назвати його номер чи зачитати, на основі чого прийняте рішення, не змогли і припустили, що документ оприлюднять 15 лютого.

Через добу Департамент транспортної інфраструктури видалив своє повідомлення про рух авто на Хрещатику у вихідні у facebook.

Кияни 14 лютого провели під КМДА акцію протесту проти відкриття автомобільного руху на Хрещатику у вихідні і святкові дні.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ