Кияни влаштують акцію "за" пішохідний Хрещатик


14 лютого о 14:00 під мерією відбудеться акція проти відкриття автомобільного руху на Хрещатику у вихідні і святкові дні.

Про це повідомляють організатори акції у faсеbook.

Вони наголошують, що пішохідний Хрещатик на вихідні та свята – одна з найголовніших київських традицій, якій вже більше 13 років. 

"У п’ятницю Київська адміністрація вирішила її скасувати – в закритому режимі, ніяк не обговорюючи це з киянами. 14 лютого о 14:00 ми збираємося на Хрещатику навпроти КМДА для того, щоб сказати, що Хрещатик – пішохідна вулиця на вихідні і святкові дні", - йдеться в повідомленні.

Організатори акції наголошують, що люди –це головне, що може бути на головній вулиці нашої Країни.

 

"Будь ласка, приходьте та приводьте коханих!", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Департамент транспортної інфраструктури повідомив у facebook, що з 13 лютого головну вилицю столиці більше не перекриватимуть під час вихідних і святкових днів. 

Багатьох користувачів соцмережі таке рішення обурило. Юзери запитують, на основі чого машини пускають Хрещатиком навіть на вихідних, де відповідне розпорядження, чому перед цим не спитали думку громади.

Через добу Департамент транспортної інфраструктури видалив своє повідомлення про рух авто на Хрещатику у вихідні у facebook.

Уж не знаю, кто в КМДА в целом и в частности в Департаменте транспортной инфраструктуры занимаются коммуникациями, но эт...

Опубліковано Катериною Венжик 13 лютого 2016 р.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ