На стадіоні "Темп" понищили каштани. Готують землю під забудову? ФОТО



Група невідомих взялася нищити алею каштанів на столичному стадіоні "Темп" у Святошинському районі столиці.

Про це на засіданні Київради 11 лютого заявив народний депутат Геннадій Кривошея.

Він розповів, що нещодавно на стадіоні футбольного клубу "Зірочка" державного підприємства "Завод Антонова" у стовбурах кожного каштана на алеї невідомі посвердлили дірки.

Невідомі хочуть знищити цілу алею каштанів

"Вони попідпилювали і просвердлили дірки у 33 чи 36 деревах. У ці отвори залили якусь речовину, схожу на керосин. І фактично через ніч приходять і підливають її. Думаю, що таким способом вони намагаються звільнити потенційну ділянку під забудову", - сказав Кривошея.

 У деревах біля самої землі посвердлили дірки

Він наголосив, що загальна територія стадіону становить більше 1 га і закликав депутатів у жодному разі не віддати її під забудову.  

"Це дійсно є зелена зона, спортивний стадіон "Темп". Якщо до вас потрапить будь-яке звернення чи будь-яка пропозиція з від державного підприємства, чи від приватного забудовника – не розглядати його. Туди виїжджала поліція, за цим фактом, певно, буде відкрито кримінальне провадження", - сказав нардеп.

 Наразі дерева лікують зеленбудівці

За даними КП УЗН Святошинського району, зловмисники пошкодили 33 дерева.

Відзначається, що зеленбудівці надали професійну допомогу пошкодженим деревам: прокручені в стовбурах отвори продезінфікували, майстерно закупорили та зафарбували масляною фарбою.

Стадіон "Темп" може стати ще одною "гарячою точкою" на мапі Києва

Фото з facebook КП УЗН Святошинського району Києва

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ