Знижки -14% у INTERTOP до Дня Закоханих

12.02.2016  07:00 __ PROMOTED

Мережа взуттєвих магазинів INTERTOP дарує додаткові -14% знижки на покупки до Дня Закоханих. Акція триває 13 та 14 лютого 2016 року в усіх фірмових салонах INTERTOP на території України, а також в онлайн-магазині взуття INTERTOP.UA.

Чому обирають INTERTOP

Перший магазин мережі INTERTOP було відкрито у 1994 році. Відтоді бере свій початок нова ера в історії роздрібної торгівлі взуттям в Україні. Мережа INTERTOP запропонувала якісне взуття від відомих світових брендів, зробивши його доступним для всієї родини.

Зробивши свій вибір на користь INTERTOP, ви гарантовано отримуєте найширший асортимент взуття і аксесуарів для дорослих та дітей. Загалом у продажу представлено більш ніж 50 відомих брендів, серед яких: Ecco, Timberland, Geox, Clarks, Braska, Tommy Hilfiger, Armani Jeans, Hugo Boss та ін.

Окрім того, минулого року INTERTOP та ECCO стали лідерами народного рейтингу "Фаворит Успіху – 2015", що стало підтвердженням суспільної довіри клієнтів.

Індивідуальність понад усе

Фахівці INTERTOP прикладають багато зусиль, прагнучи відповідати тенденціям сучасного ринку. У клієнтів мережі є можливість не тільки купувати якісні товари, а також створювати свій образ, стиль, підкреслювати індивідуальність.

Хочете підібрати взуття для доповнення романтичного образу до Дня Святого Валентина? У 2016 році буде модною незмінна класика, а саме – елегантні жіночі туфлі на шпильках чорного або червоного кольору. Рекомендуємо звернути увагу на деталі – сумка-клатч одного кольору зі взуттям, вишукана прикраса у волосся із металевим блиском тощо.

Модна колекція для BRASKA

INTERTOP став першою українською компанією в сфері роздрібної торгівлі, яка випустила ексклюзивні колекції взуття, сумок і аксесуарів для бренду BRASKA. Нові колекції були створені завдяки співпраці з провідними українськими дизайнерами: POUSTOVIT, KAMENSKAKONONOVA (LAKE), BEVZA. Таким чином, компанія INTERTOP зробила свій внесок у розвиток української моди.

З 3 по 14 лютого 2016 року купуйте товари у магазинах INTERTOP, INTERTOP KIDS та в Інтернет-магазині INTERTOP.UA зі знижками до -30% на попередні колекції одягу та взуття:

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ