У Києві звільнили двох керівників ЖЕДу, три керівники отримали догани



Фото kp.ua

У столиці за порушення прав споживачів звільнили двох керівників ЖЕДу, три начальники ЖЕДів отримали догани, а п’ять посадовців – попередження.

Про це повідомляє сайт міської влади.

"За результатами перевірки звільнено начальника ЖЕД "Липкижитлосервіс" та його заступника, попередження отримали 5 посадових осіб. За несвоєчасне прибирання снігу з прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів отримали догани 3 начальники ЖЕДів Дніпровського і Святошинського районів та 3 працівники інженерно-технічного персоналу", - йдеться в повідомленні.

Киянам за ненадані послуги (непрацюючі ліфти та відсутність гарячої води) перерахували більше 100 тисяч гривень.

Відзначається, що будинки, у яких довгий час були поламані ліфти, виявили у Солом’янському, Оболонському та Деснянському районах. Гарячої води не було на вулиці Академіка Навашина, 4, а неодноразові звернення та скарги мешканців лишались безрезультатними.

"Поломки усунуті, а мешканцям було зменшено суму оплати за ненадані послуги. Усунуто масові порушення прав споживачів, а також притягнуто до дисциплінарної відповідальності посадових осіб", - запевнили у Київській адміністрації.

Наразі відповідні службові розслідування щодо порушень прав споживачів проходять у Шевченківському, Солом’янському, Голосіївському та Печерському районах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ