Родичка прокурора, що трощила стіл в поліції, втекла в Монако і називає українців "ніщебродами". ФОТО



Скриншот з відео поліції

Адвокат Світлана Цибуліна, яка 10 років паркує Range Rover на пішохідному переході, а  нещодавно трощила стіл у відділку та кидалась на поліцейську, поїхала в Монако.

Про це вона похизувалась у facebook, пише Лігабізнесінформ.

З Монако блондинка, у якої "сумочка коштує більше, ніж весь відділок поліції", не перестає ображати людей – на цей раз не лише поліцейських, а всіх співвітчизників.

"Поки ніщеброди перемивають мені кісточки, я насолоджуюся видами прекрасної країни. А що у вас за вікном?", - написала Цибулін в facebook.

Cкриншот з facebook. Фото Лігибізнесінформ

Вона зазначила, що під час затримання перебувала в неосудному стані, під наркозом з алкоголем і поскаржилася, що в Україні "натовп вчепилася в руйнування її особистості".

"Україна хвора. Я з жахом спостерігаю з Монако, як натовп люто вчепилася в руйнування моєї особистості. Так, я була в неосудному стані, під наркозом з алкоголем, але подумайте про інше: який градус ненависті в українському суспільстві?" - написала блондинка, яка нещодавно сильно лаяла поліцію і кидалася на жінку-поліцейського.

Cкриншот з facebook. Фото Лігибізнесінформ

Як відомо, 3 лютого в мережі з'явилося відео, як в Києві поліцейські затримали блондинку на ім'я Світлана, яка припаркувала автомобіль Range Rover на пішохідному переході.

Вона влаштувала скандал у відділенні поліції, зламала стіл і пообіцяла порушувати правила і далі, бо вона своє уже "10 років там паркує".

За інформацією журналіста Дениса Бігус, Світлана Цибуліна є співзасновником низки юридичних компаній і родичкою прокурора ГПУ.

При реєстрації адвокатського об'єднання Юридична фірма DE JURE в 1999 році вона вказала адресу реєстрації однофамільця – прокурора ГПУ Ігоря Цибуліна.

Щоправда, не виключено, що акаунт, на який посилаються ЗМІ, фейковий. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ