У Києві під час погоні поліцейські розстріляли БМВ. Загинув пасажир. ФОТО



Уночі 7 лютого столичні патрульні під час переслідування порушника правил дорожнього руху розстріляли автомобіль БМВ, внаслідок чого загинув пасажир авто.

Про це повідомляє портал Dtp.kiev.ua.

Відзначається, що близько 1:30 ночі на вулиці Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль БМВ київської реєстрації, водій якого порушував ПДР.

"БМВ рухався по місту зі швидкістю до 190 км/год, створюючи смертельну небезпеку для оточуючих", - пише портал.

На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало більше 30 хвилин.

 

За цей час БМВ встиг зробити коло по Борщагівській, проїхати біля вокзалу, по Солом'янці і виїхати в Голосіївський район.

"Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації.

 

Там, поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами в повітря", - відзначає портал.

У результаті обстрілу поліцейські пробили колеса автомобіля та смертельно поранили одного з хлопців у салоні авто.

Решта троє чоловіків у БМВ не постраждали.

Троє чоловіків з БМВ не постраждали. Один загинув

Розстріляний БМВ вилетів в кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт.

Ведеться слідство.

До уваги журналістів!Сьогодні о 12:00 відбудеться екстренний брифінг Юрія Зозулі, начальника Управління Патрульної пол...

Опубліковано Патрульна поліція України 7 лютого 2016 р.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ