ЗМІ: Скандальна блондинка, що трощила відділок поліції, – родичка прокурора ГПУ



Скриншот з відео

Жінка, яку затримали за паркування білого Range Rover (АА7555ЕА) на пішохідному переході на вулиці Шовковичній є родичкою прокурора Генпрокуратури.

Про це пише bihus.info.  

Відзначається, що скандалістка найімовірніше дружина прокурора.

Як відомо, відео з блондинкою, що лаялася, трощила меблі у відділку та кидалась на працівницю поліції, швидко облетіло інтернет.

"Моя сумка коштує дорожче, ніж весь ваш відділок", - кричала жінка у шубі та наручних й нецензурно лаяла поліцейських. 

Згодом прес-секретар Київської міської ради Ірина Золотар у ФБ назвала ім’я порушниці – на відео зафіксована адвокат Світлана Цибуліна.

"Моя машина стояла на переході і що? Велика справа? На Шовковичній, біля Адміністрації Президента, заарештували машину! Ідіоти! Моя машина там стоїть завжди, кожен день, там мій офіс, я її там вже 10 років ставлю!", - кричала Цибуліна  

"Наші гроші" (ЗІК) з’ясували, автомобіль із таким номером записаний на Валентину Кривулю, 1939 р.н.

За однією адресою із Валентиною Кривулею – на вулиці Миру, 7 – зареєстроване і авто Цибуліна Ігоря Володимировича.

"Людина із таким П.І.Б. з 2008 року займала посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при здійсненні зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Генеральної прокуратури України", - йдеться повідомленні.   

Світлана Цибуліна є співзасновницею низки юридичних компаній, одна з яких Адвокатське об’єднання "Юридична фірма "DE JURE".  

При реєстрації цієї фірми у 1999 році Світлана Цибуліна також вказала адресу реєстрація тезки прокурора ГПУ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ