Збільшення застави Толстошеєву, який убив джипом жінку, розглянуть 11 лютого



Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги прокуратури Києва щодо розміру застави Станіславу Толстошеєву, який вчинив смертельне ДТП біля станції метро "Лівобережна", на 11 лютого.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на спікера прокуратури Києва Надію Максимець.

За її словами, розгляд апеляції 4 лютого не відбувся у зв'язку з відсутністю головуючого судді, що перебуває у відрядженні.

Наступне засідання призначено на 16:45 11 лютого.

Як відомо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль"Мерседес" під кермуванням Толстошеєва вилетів на тротуар та влетів у стоматологію, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

12 січня журналіст Дмитро Гнап відзначив, що Толстошеєв лежить у приватній клініці, і йому досі не вручили підозру. Він також додав, що є інформація, що два роки тому Толстошеєв вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання.

Пізніше Гнап виклав у мережу фото, які показують, яке веселе та активне життя веде Толстошеєв з пороком серця. 

13 січня у Нацполіції повідомили, що Толстошеєву оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть).

14 січня у Нацполіції повідомили, що правоохоронці можуть притягти до відповідальності посадовців, які видали медичну довідку для отримання водійського посвідчення Станіславом Толстошеєвим, у випадку, якщо він за станом здоров’я не міг його отримати.

Увечері 15 січня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Станіслава Толстошеєва утримання під вартою і призначив заставу 137,8 тисячі гривень.

Захист Толстошеєва вніс за нього заставу в розмірі 137,8 тисячі гривень.

Прокуратура просить суд призначити заставу в розмірі 5 мільйонів гривень для Толстошеєва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ