Навчання у школах може відновитися з 8 лютого – СЕС. Виправлено



Фото firstsocial.info

Головне управління Держсанепідслужби Києва допускає відновлення навчання у школах з 8 лютого. Ніякого надзвичайного стану не буде.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив головний санітарний лікар Києва Олег Рубан, коментуючи повідомлення на сайті СЕС про введення надзвичайного стану.

"Ні, ніякого надзвичайного стану не буде. У нас захворювання пішло на спад. Інформація на сайті? Це адмін. Поставив помилково старі дані. Зараз виправимо. Дякую, що сказали", - сказав він.

Рубан додав, якщо ситуація не зміниться до вечора, то з понеділка діти підуть до школи.

"Ми допускаємо відновлення навчання з наступного тижня. Якщо у нас до вечора утримається така сама ситуація, як в останні дні, коли захворювання пішло на спад, то ми рекомендуватимемо відновлювати навчання з 8 лютого", - сказав він.

Як відомо, раніше на сайті СЕС з’явилась інформація про можливе введення надзвичайного стану через грип.

За даними Департаменту охорони здоров’я Києва, жертвами грипу уже стали 37 осіб.

3 лютого головний санлікар Києва повідомив "Українській правді. Київ", що захворюваність на грип та ГРВІ у столиці пішла на спад. 

Він відзначив, що до весни все ще стоятимуть високі показники захворюваності, але спалахів та епідемій уже не прогнозується.

Українська правда. Київ 

PROMOTED

Щоб навчання у школі відновилося як найшвидше, завчасно турбуйтеся про здоров'я дитини. Імунофлазід швидко пригнічує віруси грипу та застуди.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ