У середу в Києві дощ і сильний вітер



Фото primorye24.ru

Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 3 лютого та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці.

Про це повідомляє сайт міської влади.

"За прогнозом Українського гідрометцентру, 3 лютого у столиці хмарно з проясненнями, очікується місцями невеликий дощ, пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5°С тепла, вдень 7-9°С тепла", - йдеться в повідомленні.

 Скриншот з сайту гідрометцентру

4-5 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом у північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4 лютого 0-2°С тепла, 5 лютого 1-3°С морозу, вдень 2-4°С тепла.

У КМДА наголошують, що при посиленні поривів вітру варто закрити всі вікна, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, приміщення знеструмити.

"Якщо ви опинилися на вулиці, то тримайтеся подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, будівель; за можливості, сховайтеся в найближчому приміщенні або природному укритті", - нагадали у мерії.
Зокрема, столичних жителів просять уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь.

"При падінні дерев чи гілок, травмуванні людей тощо негайно інформуйте екстрені служби за телефонами 101 або 103", - підсумували у КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ