У Києві проведуть зимову акцію "велосипедом на роботу"



Фото the-village.ru

12 лютого столичні велосипедисти дістануть свій двоколісний транспорт, щоб взяти участь в акції "Велосипедом на роботу".

Про це повідомляє "Асоціація велосипедистів Києва" у facebook.

"Цього дня весь світ обирає для доїзду на роботу зручний та екологічний вид транспорту – велосипед! Ми вважаємо, що клімат не є перешкодою для їзди на велосипеді в Києві упродовж усього року. Тож ми закликаємо місто до створення велосипедної інфраструктури та утримання доріг взимку в чистому стані", - наголошують велосипедисти.

 

Любителі крутити педалі вирушать на роботу з усіх куточків Києва, але перед тим, як податися до офісу, зупиняться попити кави на Майдані Незалежності біля Лядських воріт.  

"Цього разу – повна самоорганізація. Беремо термоси з кавою/чаєм чи печиво з розрахунку "для себе і друга". П'ємо каву та спілкуємося на Майдані з 08:00 до 09:00", - йдеться в повідомленні.

Велосипедисти закликають усіх брати участь акції.

"Заохочуйте друзів, сусідів та колег приєднуватися. Домовляйтеся про місце зустрічі та збирайте невеликі групи. Приїжджайте всім офісом на роботу велосипедами. Їхати разом – завжди веселіше та безпечніше", - підсумували в АВК.

Фото vk.com

Як відомо, зимовий День "Велосипедом на роботу" проходить 12 лютого в усьому світі.

Усім охочим пропонують відмітитися на сайті winterbiketoworkday.org, де на інтерактивній карті буде видно, яке місто світу є найбільш велосипедним взимку.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ