Клуб Closer закрили на 3 місяці через наркотики – поліція. Доповнено



Фото sko4.com

Подільський райсуд Києва на 3 місяці призупинив діяльність арт-клуба Closer у Києві для запобігання поширенню наркотиків.

Про це у facebook повідомив начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа.

Він виклав у мережу рішення суду від 28 січня щодо закриття Closerа.

"Зупинити діяльність ТОВ "Клоузер" за адресою вулиця Нижньоюрківська, 31, строком на 3 місяці з метою запобігання вживання чи збуту  наркотичних засобів", йдеться в ухвалі суду.

Згідно з документом, подання про закриття вніс до суду начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Відзначається, що 13 грудня 2015 року співробітники поліції вилучили наркотичні речовини й психотропні препарати під час обшуку в арт-клубі Closer у Києві.

"Ухвала оскарженню не підлягає", - йдеться в документі.

Публикую решение суда в отношении притона "Клозер" где распространяются наркотики и в чью защиту выступает брат известного политика.

Опубліковано Ильєю Кивою 1 лютого 2016 р.

Водночас адвокат закладу Ксенія Проконова висловила сумнів у законності цього рішення.

"По-перше, цього рішення немає в базі, але на руках у Ківи є. Питання прошу адресувати до судді пані Супрун. Чому вона не виконує норми Положення про автоматичну систему документообігу суду? По-друге, рішення, яке він виклав, не повне. Там явно більше аркушів", - написала вона у facebook.

Проконова запевнила, що з матеріалами справи ознайомиться найближчим часом, щоб оцінити, "які докази, крім фантазії пан Ківи і його підлеглих надали судді".

"Нехай вас не бентежить напис "оскарженню не підлягає". Ми вважаємо, що Ківа і іже з ним спеціально пішов шляхом порушення КПК: суддя в ухвалі послалася на ст. 132 і 309 КПК. Це загальні правила застосування заходів забезпечення кримінального провадження. Для цього потрібно підозра, якої в справі немає", - написала Проконова.

Начнем. Во-первых, этого решения нет в базе, но на руках у Кивы есть. Вопросы прошу адресовать к госпоже Супрун. Почему ...

Опубліковано Ксенією Проконовою 1 лютого 2016 р.

У свою чергу юрист Масі Найєм, якого Ківа назвав "дахом нарко-притона", відзначив, що клуб намагаються закрити, бо він не платить хабарі.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ