Київську "Солідарність" очолив Білоцерковець



Фото з facebook Дмитра Білоцерковця

Київську міську організацію БПП "Солідарність" очолив керівник Департаменту благоустрою Києва Дмитро Білоцерковець.

Таке рішення було прийняте на десятій звітно-виборчій конференції столичної "Солідарності" 30 січня, повідомляє прес-служба київського осередку партії.

"Делегати обрали новим керівником організації Дмитра Білоцерковця, кандидатуру якого вніс вже колишній голова Ігор Кононенко", - йдеться в повідомленні.

Як відзначив Кононенко, у нього зараз багато роботи в президії партії, у фракції  партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" у Верховній Раді.

"Тому я прийняв рішення не висувати свою кандидатуру на посаду голови територіальної організації партії й запропонувати на цю посаду кандидатуру Дмитра Білоцерковця. Вважаю, що це та людина, яка зможе ефективно керувати територіальною організацією у Києві", - сказав Кононенко.

Заступниками  Білоцерковця обрано Ігоря Баленка, Володимира Прокопіва та Павла Тарасюка. Ревізором столичної організації Партії став Ігор Хацевич.

Як повідомив "Українській правді. Київ" Дмитро Білоцерковець, для нього це призначення було несподіванкою.

"Це ініціатива була зі сторони делегатів конференції. Вони самі прийняли це рішення. Я про це дізнався у процесі і навіть трохи здивувався", - сказав він.

Основними своїми завданнями Білоцерковець бачить підготовку організації до вибрів різних рівнів.

"Моє основне завдання – підготовка до вибрів до районних рад у Києві, до потенційних виборів до міської ради і теоретично до виборів у Верховну Раду, які колись все одно мають бути. Зокрема, підготовка кадрового резерву з позиції того, щоб показати найбільшу ефективність", - сказав новий голова осередку.

Він запевнив, що його громадська діяльність не вплине на якість роботи керівником Департаменту, і він виправдає і довіру делегатів, і довіру киян.

"Мені буде важко, але куди діватися. Я навіть думаю, що це призначення ще раз підкреслює бажання усіх партійців актуалізувати ці проблеми міста (з МАФами, незаконними будівництвами і загальним благоустроєм столиці – ред.) і ще більш ефективно ними займатися, щоб громада це оцінила", - підсумував Білоцерковець.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ