Гуртожитку, де мешкають переселенці, повернули світло


У гуртожитку Мінюсту, де живуть переселенці, відновили електропостачання, якого не було упродовж 10 днів.

Про це повідомляє ПАТ "Київенерго" у facebook.

"Щойно телефонували з Кустанайської, 6. Мешканці гуртожитку вже зі світлом. Чекаємо на відповідь балансоутримувача щодо його подальших кроків", - повідомили у "Київенерго".

Відзначається, що 26 січня комерційний директор компанії Євген Бушма зустрівся з ініціативною групою мешканців гуртожитку.

Люди звернулись до "Київенерго" з проханням відновити електропостачання на підставі протоколу позачергового засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій Голосіївської РДА.

"Після цього надійшов лист від балансоутримувача гуртожитку –  Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції (Міністерство юстиції), де було чітко зазначено, що "поновлення електропостачання ПАТ "Киїенерго" до приміщень по вулиці Кустанайській, 6 без згоди балансоутримувача є втручанням в господарську діяльність суб’єкта господарювання, тягне за собою несанкціоноване збільшення заборгованості за спожиту електроенергію та буде сприяти доведення до банкрутства державної установи", - відзначили у "Київенерго".   

Компанія закликає органи влади та керівництво Центру перепідготовки дійти згоди з мешканцями гуртожитку та якомога швидше врегулювати питання відновлення енергопостачання будинку.

Сьогодні комерційний директор КИЇВЕНЕРГО Євген Бушма зустрівся з ініціативною групою мешканців гуртожитку, що знаходитьс...

Опубліковано Прес-служба Київенерго 26 січня 2016 р.

Як відомо, вимушені переселенці з зони АТО мешкають у гуртожитку Мінюсту майже 1,5 роки.

18 січня за борги їм відрізали світло.

За даними "Київенерго", борг за світло сягнув 52 тисяч гривень, а борг за тепло перевищив 166 тисяч.   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ