Патрульні врятували трьох чоловіків, які провалились під лід



Фото tov-tob.livejournal.com

Патрульні поліцейські Києва врятували трьох чоловіків, які вночі 26 січня провалилися під лід на Дніпрі. 

Про це повідомляє Патрульна поліція у facebook.

Відзначається, що подія сталася близько другої години ночі.

Екіпаж поліції рухався Русанівським мостом, коли на дорогу вибіг чоловік та повідомив, що людина провалилася під лід.

"Глянувши вниз патрульні побачили за 50 метрів від берега одну особу, яка намагалася вибратися з крижаного полону, та іншу, що поряд благала про допомогу", - йдеться в повідомленні.

Поки патрульні добігли на допомогу, під лід провалився другий чоловік. Його врятували першим, обмотали термоковдрою та посадили в патрульне авто.

Потім дістали і заявника, який, намагаюсь порятувати чоловіка, теж провалився.

"На підмогу приїхав заступник командира IV батальйону та 451 екіпаж патрульної поліції. Потопельнику кидали мотузку, та він не мав сили за неї ухопитися. Замкомандира, обв’язавшись канатом, поповз до чоловіка, який вже не подавав ознак життя, тільки його маківка виднілася над водою, та визволив його з пастки. Потерпілий не міг рухатися, тож поліцейські понесли його до авто та почали відігрівати", - йдеться в повідомленні.

Патрульні Києва врятували потопельника (26.01.2016)

Екіпаж патрульної поліції Києва близько другої години ночі рухався Русанівським мостом. Посеред споруди на дорогу вибіг чоловік та повідомив, що людина провалилася під лід. Глянувши вниз патрульні побачили за 50 метрів від берега одну особу, яка намагалася вибратися з крижаного полону та іншу, що поряд благала про допомогу. Інспектори з небайдужим громадянином кинулися на порятунок. Тим часом лід тріснув під іншим чоловіком. Патрульні його врятували першим та, обмотавши термоковдрою, посадили в патрульне авто.Потому дістали й заявника який, намагаючись порятувати чоловіка, теж провалився. На підмогу приїхав заступник командира IV батальйону та 451 екіпаж патрульної поліції. Потопельнику кидали мотузку, та він не мав сили за неї ухопитися. Замкомандира, обв’язавшись канатом, поповз до чоловіка, який вже не подавав ознак життя, тільки його маківка виднілася над водою, та визволив його з пастки. Потерпілий не міг рухатися, тож поліцейські понесли його до авто та почали відігрівати. Оскільки на «швидку» все ще чекали, екіпаж самотужки повіз потерпілих до ЛШД, однак дорогою зустріли машину медиків та передали чоловіків їм. Потому патрульні, перевдягнувшись у сухі речі, продовжили нести службу.Дякуємо небайдужим громадянам, а також нашим працівникам, які врятували цієї ночі не одне життя: В. Мельничук, Ю. Рибак, А. Якименко, Б. Шевчук, І. Куйда, А. Новіков та К. Науменко.P.S. Патрульні також знайшли старенький мобільний телефон, що, попри мороз та крижану воду, працював. Так й змогли зателефонувати матері одного потерпілого та повідомили, де її син.#kyivpolice #патрульнаполіція #поліціякиєва

Опубліковано Патрульна поліція України 26 січня 2016 р.

Відзначається, що екіпаж самотужки повіз потерпілих до лікарні швидкої допомоги, однак дорогою зустрів машину медиків та передав чоловіків їм.

"Потому патрульні, перевдягнувшись у сухі речі, продовжили нести службу", - йдеться в повідомленні.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ