За добу у Києві виписали 52 адмінпротоколи за неприбраний сніг



Фото Valeriy Vlasenko

За минулу добу у Києві балансоутримувачам виписали 52 адміністративних протоколи і видали 658 приписів за неприбраний на закріпленій території сніг.

Про це у facebook написав директор Департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерковець.

"Загалом за добу склали 52 адміністративних протоколи і видали 658 приписів. Основне завдання сьогодні змусити комерційні структури прибрати свою балансову територію, над мотивацією цих структур має ефективно попрацювати інспекція районів і КП "Київблагоустрою"", - написав він.

При цьому Білоцерколвець відзначив, що в цілому комунальні служби за ніч справились з очищенням доріг і тротуарів міста від снігу.

"Сьогодні комунальники повинні доробити свою роботу у тих локаціях, де це не було зроблено", - написав він.

Чиновник закликав усіх підписників його сторінки скидати у коментарі адреси та фото, де територія досі неприбрана.

Считаю что в целом коммунальные службы за ночь справились с расчисткой города(дорог и тротуаров) от снега. Сегодня комм...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 26 січня 2016 р.

Серед доріг, які ще не бачили прибиральників снігу, кияни називають  вулиці Антоновича, Чавдар, Виборзьку, Серафімовича, Терьохіна, Автозаводську, проспект Миру та інші. 

Як відомо, раніше КК "Київавтодор" заявив, що станом на 5:00 26 січня розчистив усі магістральні вулиці, вулиці з інтенсивним рухом транспорту, а також шляхи місцевого та районного значення у Києві.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ