Сніг у Києві прибирають понад 2 сотні машин – Київавтодор



Міська влада задіяла 239 одиниць снігоприбиральної техніки та 23 бригади з ручного прибирання для ліквідації наслідків снігопаду 22.

Про це повідомляє КК "Київавтодор" у facebook.

Відзначається, що уночі та вранці дорожники прибирали від снігу та льоду вулиці з інтенсивним рухом, вулиці за якими проходять маршрути руху громадського транспорту, а також спуски, підйоми, мости та шляхопроводи.

"Бригади з ручного прибирання розчищали та обробляли протиожеледними матеріалами підходи до наземних та підземних пішохідних переходів, сходові марші, а також закріплені за підприємствами корпорації тротуари та зупинки громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

За даними КК "Киїіавтодор", на дороги і тротуари Києва, за минулу добу висипали 1027,2 тонни солі та 650,6 тонни піщано-соляної суміші.

"Наразі "Київавтодор" продовжує виконувати роботи з прибирання вулично-дорожньої мережі столиці від снігу", - підсумували у корпорації.

239 одиниць снігоприбиральної техніки та 23 бригади з ручного прибирання уночі та зранку 22 січня оперативно проводили р...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 22 січня 2016 р.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ