У Києві знову побили комунальників, які демонтували автокав’ярню



Подібна ситуація була у грудні. Тоді за демонтаж «равлика» побили 3 комунальників. Фото Дмитра Білоцерковця

У столиці невідомі побили водія евакуатора, який вивозив на штрафмайданчик незаконну кавамашину.

Про це у facebook написав директор Департаменту благоустрою Дмитро Білоцерковець.

Він відзначив, що КП "Київблагоустрій" проводило демонтаж кавамашини біля станції метро "Золоті ворота". Кавамашину завантажили на евакуатор і повезли на штрафмайданчик.

"Але в районі парку Перемоги (проспект Перемоги, 2-4) евакуатор підрізали і змусили притиснутися до тротуару, після чого заблокували зі всіх сторін 3 машинами, потім близько 20 осіб на чолі з Віталієм Бяльським витягли водія з кабіни, нанесли йому кілька ударів, погрожуючи спалити його разом з евакуатором. Потім вивантажили кавамашину і поїхали", - написав він.

За словами Білоцерковця, деякі власники кавамашин досі відмовляються працювати за правилами і бандитським способом нападають на комунальників.

"Виходячи з підписаного меморандуму між адміністрацією і учасниками пересувної торгівлі в особі асоціації, пересувна торгівля в 0,1 і 2 зоні обмежена лише 54 локаціями, які пройшли через аукціон і заплатили разом близько 8 мільйонів гривень до бюджету", - написав чиновник.

Він нагадав, що у 2010-2014 бюджет отримував з 300 локацій загалом близько 250 тисяч гривень.

Некоторые собственники кофемашин продолжают действовать по беспределу отказываясь работать по правилам и бандитским спос...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 20 січня 2016 р.

Як відомо, 3 грудня 2015 року власники автокав’ярень жорстоко побили трьох комунальників, які демонтували кавовий причеп "равлик".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ