Голова Бориспільського осередку "Радикальної партії Ляшка" погорів на хабарі



Голову фракції Бориспільського районного осередку "Радикальної партії Олега Ляшка" затримали під час отримання 15 тисяч гривень хабара.

Про це повідомляє Прокуратура Київської області.

"Затримано Голову фракції Бориспільського районного осередку "Радикальної партії" - секретаря комісії з питань законності, правопорядку та боротьби з корупцією під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.        

Відзначається, що депутат організував систематичне отримання неправомірної вигоди.

"Йому мали щомісячно сплачувати 15 тисяч гривень керівники одного з підприємств за нереагування на порушення у сфері охорони навколишнього природного середовища. Загалом зловмисник вже отримав 30 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України.

За скоєне кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.

"На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - підсумували у Прокуратурі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ