У Києві через повідомлення про мінування евакуювали 900 людей і перекривали дорогу


Вранці 20 січня до столичних правоохоронців надійшло три повідомлення про замінування. Усі вони виявились хибними.

Про це повідомляє сайт Нацполіції Києва.

Зокрема, невідомий заявляв про вибухівку на залізничному вокзалі, на станції метро "Майдан Незалежності".

Відзначається, що на вказані місця негайно виїхали фахівці вибухотехнічної служби та слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції.

"З території залізничного вокзалу евакуювали близько 900 осіб, а зі станції метро – 6 працівників підземки. Після ретельного обстеження вказаних об'єктів, небезпечних предметів виявлено не було", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліція отримала інформацію, що неподалік станції метро "Політехнічний інститут" біля кіоску на проспекті Перемоги знаходиться невідома конструкція.

Фото поліції

"На місце події прибула слідчо-оперативна група та експерти вибухотехнічної служби. Працівники столичної поліції територію навколо підозрілого предмету огородили та частково перекрили рух автотранспорту у бік площі Перемоги", - йдеться в повідомленні.

Спеціалісти вилучили невідомий предмет, направили його на експертизу.

Відомості про події зареєстрували.

Наразі вирішується питання про внесення їх до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ