Поліція вилучили два пістолета, набої, ніж та балаклаву у киянина



Співробітники Солом’янського управління поліції вилучили зброю, боєприпаси та балаклаву у 33-річного киянина, підозрюваного у крадіжках автотранспорту.

Про це повідомляє сайт Нацполіції Києва.

Відзначається, що підозрілого чоловіка правоохоронці помітили громадському транспорті під час відпрацювання території району з попередження кишенькових крадіжок.

"Чоловік …поводив себе підозріло та постійно озирався. Під час розмови з працівниками поліції чоловік був схвильований. У молодика за ременем штанів правоохоронці виявили револьвер без будь-якого маркування. Його барабан був споряджений бойовими набоями", - йдеться в повідомленні.

У рюкзаку чоловіка виявили предмет схожий на перероблений стартовий пістолет, який був споряджений дев’ятьма набоями.

"Десятий патрон знаходився в патроннику, тобто, зброя була готова до застосування. Також слідчі у чоловіка вилучили дванадцять патронів до револьвера, ніж та балаклаву", - додали у поліції.

 Фото поліції

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі підозрюваний утримується під вартою.

Встановлено, що чоловік на момент затримання перебував під домашнім арештом та підозрюється у вчиненні двох крадіжок автотранспорту (ст. 289 КК України).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ