Прокуратура оскаржить розмір застави мажору, що убив джипом жінку у Києві



Фото з facebook Дмитра Гнапа

Прокуратура Києва оскаржить розмір застави підозрюваному у смертельному ДТП біля станції метро "Лівобережна" Станіславу Толстошеєву.

Про це повідомляє сайт відомства.

"Прокуратурою Києва буде внесено апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду столиці, який обрав для 22-річного водія, підозрюваного у смертельному ДТП біля станції метро "Лівобережна", запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137,8 тисячі гривень", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що суд задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання водію запобіжного заходу у виді тримання під вартою, але визначив розмір застави, "який не здатен забезпечити виконання підозрюваним, передбачених законом обов’язків під час досудового розслідування".

Як відомо, увечері 15 січня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Станіслава Толстошеєва утримання під вартою і призначив заставу 137,8 тисячі гривень.

9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль"Мерседес" вилетів на тротуар та влетів у стоматологію, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

12 січня журналіст Дмитро Гнап відзначив, що Толстошеєв лежить у приватній клініці, і йому досі не вручили підозру. Він також додав, що є інформація, що два роки тому Толстошеєв вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання.

Пізніше Гнап виклав у мережу фото, які показують, яке веселе та активне життя веде Толстошеєв з пороком серця. 

13 січня у Нацполіції повідомили, що Толстошеєву оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть).

14 січня у Нацполіції повідомили, що правоохоронці можуть притягти до відповідальності посадовців, які видали медичну довідку для отримання водійського посвідчення Станіславом Толстошеєвим, у випадку, якщо він за станом здоров’я не міг його отримати.

Українська правдва. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ