Міська влада за неприбраний сніг оштрафувала понад 400 підприємств



Фото tjournal.ru

Із початку снігопадів у Києві складено протоколи на більш як 400 підприємств, які не прибирають свої території від снігу. Загальна сума штрафів, яку мають сплати організації,  понад 680 тисяч гривень.

Про це за результатами оперативного штабу щодо ліквідації наслідків негоди заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

Він відзначив, що наразі міські інспектори фіксують збільшення кількості комерційних структур, які за останню добу забезпечили прибирання територій.

"З комерційними підприємствами Київ поступово вибудовує цивілізовані європейські відносини. І все більше столичних підприємств виходять прибирати сніг. Міські та районні інспектори з благоустрою активно займаються інформаційною роботою  та попереджають комерційні та інші структури, які ігнорують правила благоустрою та не чистять сніг на ділянках, які за ними закріплені", - сказав чиновник.

За словами Пантелеєва, наразі у місті працює 10 мобільних груп, які контролюють прибирання як комунальних, так і приватних установ. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ