Мажору, що задавив джипом жінку на Лівобережці, оголосили підозру



22-річному Станіславу Толстошеєву, який виїхав на тротуар і убив жінку біля метро "Лівобережна" оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть).

Про це у facebook повідомив спікер поліції Артем Шевченко.

""Мажору" С.Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Н.Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому А.Вікарчуку, висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого", - написав він.

"Мажору" С.Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Н.Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому А.Вікар...

Опубліковано Артемом Шевченком 13 січня 2016 р.

Шевченко додав, що керівництвом Головного управління Нацполіції Києва взяло під контроль хід розслідування у даному провадженні.

"Поліція дуже не рекомендує підозрюваному, який стверджує, що раптово втратив свідомість за кермом через вроджену серйозну хворобу, намагатися втекти від правосуддя", - написав речник поліції.

Шевченко також пояснив, що для підготовки підозри, її погодження із прокуратурою і вручення підозрюваному потрібен час.

"Ніхто нікого від відповідальності не ховатиме", - запевнив речник поліції.

Як відомо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль"Мерседес" вилетів на тротуар та влетів у стоматологію, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

12 січня журналіст Дмитро Гнап відзначив, що Толстошеєв лежить у приватній клініці, і йому досі не вручили підозру. Він також додав, що є інформація, що два роки тому Толстошеєв вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання.

Пізніше Гнап виклав у мережу фото, які показують, яке життя веде Толстошеєв з пороком серця. 

Подивіться. Ось він: Станіслав "порок сердца" Толстошеєв". Той самий мажор, що жінку Мерседесом задавив. Дякую...

Опубліковано Дмитром Гнапом 13 січня 2016 р.

Українська правдва. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ