Киянам присилають фальшиві платіжки за ремонт під’їзду. ФОТО



Столичні жителі знову отримали фальшиві платіжки. Цього разу – за ремонт у під’їздах.

Про це у facebook повідомив голова Оболонського району Олександр Цибульщак.

Він наголосив, що цим замаються шахраї і закликав бути обачними при сплаті будь-яких рахунків.

"За інформацією КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району Києва", до ваших поштових скриньок розповсюджено рахунки на сплату капітального ремонту під’їзду від ТОВ "Відді-трейд". Застерігаю – ці рахунки є шахрайськими! Будьте пильними!", - написав Цибульщак.

Друзі, важлива інформація!Будьте обережні — шахраї!За інформацією КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фо...

Опубліковано Олександром Цибульщаком 12 січня 2016 р.

Згідно з фальшивими квитанціями, мешканці повинні сплатити за ремонт під’їзду по 132 гривні.

Як відомо, липові рахунки кияни отримують не вперше. У липні шахраї взялися обдурювати місцевих мешканців за допомогою платіжок на житлово-комунальні послуги. Квитанція нічим не відрізнялася від звичної – лише мала інший рахунок банку, куди мали надійти кошти.

Тоді перший заступник начальника КП "ГІОЦ" Андрій Щербина запевнив "Українську правду. Київ", що історія з платіжками розслідується правоохоронними органами і винні будуть притягнуті до відповідальності.

Українська правда. Київ 

PROMOTED

Механические устройства, которые предназначены для защиты двери от захлопывания, защиты помещения от сквозняков и называются дверными доводчиками. Кроме того, доводчики для дверей обеспечивают плавное, автоматическое закрывание двери а также фиксацию их в открытом положении. Предлагаем наиболее качественные системы доводчиков для всех типов дверей. Все доводчики, представленные на сайте, отвечают стандартам качества.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ