Кличко: Якщо сьогодні не встигнемо прибрати сніг, то Київ може стати ковзанкою



Фото прес-служби мера

Комунальні служби повинні докласти всіх зусиль, щоб до кінця дня 11 січня максимально розчистити ключові магістралі, вулиці, тротуари та зупинки від снігу.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції роботи з прибирання снігу біля метро "Мінська", повідомляє прес-служба політика.

"Якщо за сьогодні ми не встигнемо прибрати сніг, то вже за два дні місто може перетворитися на ковзанку. Бо на завтра синоптики обіцяють дощ, а післязавтра – знову морози", – наголосив Кличко.

Він також підкреслив, що снігоприбиральна техніка повинна виходити на вулиці одразу, як розпочинаються опади.

При цьому Кличко додав, що швидко і якісно прибрати місто від снігу нереально.

"Ми на 100 відсотків не можемо бути задоволені ситуацією з прибиранням міста. Ми всі хочемо, щоб вже за годину-дві, після того, як сніг випав, місто вже було прибраним. Але це неможливо", – сказав міський голова.

Він нагадав, що протяжність доріг в Києві становить 1600 кілометрів і вдвічі-тричі більша протяжність тротуарів, і тому одночасно все прибрати дуже складно.

Як відомо, у КМДА рапортували, що дороги Києва та околиць активно очищуються від снігових заметів після кількаденної негоди, але насправді снігу на вулицях залишилося досить багато, чим обурювалися мешканці та водії.

 

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ