На Поштовій площі знову запрацював МакДональдз. ФОТО



На реконструйованій Поштовій площі відновив роботу оновлений ресторан швидкого харчування МакДональдз.

Про це повідомляє сайт мережі.

Відзначається, що інвестиції у реконструкцію закладу склали понад 50 мільйонів гривен, а київські дизайнери змінили його екстер'єр та інтер’єр. 

"Особливістю ресторану є унікальне безрамне високоформатне засклення – вікна висотою до 8 метрів, а шириною до 3 метрів. Такі вікна дають відвідувачам закладу відчуття необмеженого простору та світла", - йдеться в повідомленні.  

 

Інтер'єр ресторану розроблений у стилі Wood&Stone.

Крім того, заклад оснащено новим обладнанням, яке характеризується високою енергоефективністю.

 

Зокрема, встановили новий тепловий насос, що дозволить використовувати втричі меншу кількість електроенергії для підігріву води, а рекуператор дозволить більше, ніж в 2 рази скоротити використання газу для обігріву приміщення у опалювальний сезон.

 

Також у ресторані стоїть скло зі спеціальним напиленням, яке взимку дозволяє заощадити енергоносії на опалення, бо не випускає тепло зсередини приміщення, а влітку – на кондиціонуванніо, бо пропускає лише 28% сонячної енергії (звичайне скло більше 70%).

 "У ресторані передбачено близько 300 місць для відвідувачів у залі та на терасі. Роботу закладу забезпечуватимуть 100 працівників, які щоденно зможуть обслуговувати до 4500 гостей", - йдеться в повідомленні.

 

МакДональдз на Поштовій площі працюватиме щодня з 6 до 23:45, а послуга "Експрес-вікно" буде доступна цілодобово.

Фото з facebook-сторінки мережі

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ