Кияни скаржаться на холод у квартирах



У квартирах багатьох киян +15. Попри захмарні рахунки на тепло, мешканці змушені витрачатися ще й на світло, бо кімнати свої гріють обігрівачами.

Як повідомила "Українській правді. Київ" мешканка з лівого берега Людмила, у її квартирі з приходом морозів температура не піднімається вище 15 градусів.

"Одягаю одного халата, а поверх ще одного. Обігрівача нема. Але минулого місяця за тепло віддала 1100 гривень. За що ще обігрівача оплачувати? Шкода родин, де діти малі – похворіють за такої температури. Одягайте їх тепліше – це я як лікар кажу", - сказала Людмила.

У квартирі Костянтина також +15. У спальні, яка є найменшою за площею, родина вмикає обігрівача.

"А куди подінешся? Холодно. У дитячій зараз +14. У нас мала дитина. Треба якось грітися, тому рятуємось обігрівачем", - розповів Костянтин.

Великого рахунку за світло не боїться. Каже, що лікуватися вийде дорожче.

 У дитячій кімнаті +15. Фото з facebook Ірини Балачук

Деякі кияни пишуть сумні листи меру у facebook.

"Лист моєї доні Меру Києва. Шановний Мороз Кличко. Я народилась у 2015 році і ніколи ще не бачила зими. Тому мені дуже сподобалось, коли ви зробили наш двір, машинки і дерева білими. Особливо мені сподобалось, що тепер мене не треба довго одягати, щоб я "погуляла" на вулиці. Бо ви, Мороз, принесли вулицю у мій дім. Тепер одягають не лише мене. Мама і тато теж ходять у кількох светрах. А я "гуляю" не виходячи з дому", - написав "листа 7-місячної доні" Вадим Козлов.

Письмо от моей дочери Меру Киева.Уважаемый Мороз Кличко.Я родилась в 2015 году и никогда еще не видела зиму. Поэтому ...

Опубліковано Вадимом Козловим 3 січня 2016 р.

Олексій Хвостенко з вулиці Ушинського, 24 розповів у facebook, як вирішував проблему холодних батарей, оскільки у нього є 3-річний син, який хворіє через холод у квартирі.   

Чоловік за два дні зробив десяток дзвінків до "Київенерго", ЖЕКу, КМДА на 15-51, вислухав хамство працівниці ЖЕКу, добився, щоб прийшов сантехнік і зняв показники лічильника у підвалі, зіткнувся з брехнею оператора "Київенерго", але підвищення температури повітря у квартирі так і не добився.

"Подзвонив знов в "Київенерго". Оператор пропала хвилин на 10, з'явилася і каже, увага!!!: "Олексію, всі дані від ЖЕКу ми отримали, дійсно подача опалення на ваш будинок не відповідає параметрам, але це не наша вина. Сама проблема обумовлена тим, що в даний момент зниження температури пов'язано з проведенням ремонтних робіт на газорозподільній станції "Київгазу".

Подзвонив я в "Київгаз", дівчина мені повідомила, що ніяких ремонтних робіт в даний момент не відбувається, що за опалення і гарячу воду в нашій країні відповідає тільки "Київенерго"", - написав Хвостенко.

"Репост вітається, може до Віталька дійде і буде у мене вдома тепло", - підсумував киянин.

Всем привет!!! Очень редко я пишу посты в FB, но сегодня поделюсь с Вами ситуацией, которая знакома очень многим жителя...

Опубліковано Алексеєм Хвостенком 4 січня 2016 р.

У Київській адміністрації запевнили "Українську правду. Київ", що працюють над вирішенням цього питання.

"Про проблему ми знаємо. Зараз збирається оперативний штаб. Будемо оперативно вирішувати", - сказали у КМДА.

Детальну інформацію обіцяли надати згодом.

Українська правда. Київ 

PROMO

Завдяки порадам консультантів інтернет-магазину брендового одягу та взуття https://www.studio-fashion.com/, Ви будете виглядати стильно за будь-якої погоди. Готуйтеся до холодної пори року завчасно та купуйте теплі куртки, светри та взуття від відомих дизайнерів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ