Київ оголосив конкурс на посаду головного архітектора



Фото fulledu.ru

Київська міська державна адміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора Києва.

Відповідне оголошення оприлюднене у муніципальній газеті "Хрещатик" 29 грудня.

До участі в конкурсі допускаються особи, які відповідають вимогам закону про держслужбу, мають вищу архітектурну освіту та стаж організаційної і професійної роботи за фахом не менше 5 років.

Серед інших вимог – вільне володіння українською мовою, вільне користування ПК, аналітичні здібності, висока працездатність вміння працювати в команді тощо.   

 Клікніть, щоб збільшити

Документи на участь у конкурсі подаються до управління по роботі з персоналом апарату КМДА впродовж 30 днів з дня публікації оголошення в газеті за адресою: 01044, м. Київ, вулиця Хрещатик, 36, (каб.308) тел.: 202-75-31, 202-74-69.

Як відомо, 30 вересня Кличко заявив про звільнення головного архітектора Києва – директора Департаменту містобудування й архітектури Сергія Целовальника та двох його заступників. Нового керівника Кличко обіцяв обрати на конкурсі.

Наразі виконуючою обв’язки головного архітектора столиці призначена Ганна Бондар, яка до того виконувала обв'язки заступника директора.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ