Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/567d5afa8d36f/
Українська правда
Київ

У Києві внаслідок сутичок на скандальному будівництві госпіталізували 6 людей

25.12.2015  16:04


Фото Івана Кліпи з facebook

У Києві внаслідок сутички між співробітниками КП "Київблагоустрій" і представниками компанії-забудовника біля будмайданчика на вулиці Булгакова, 12 госпіталізовано 6 людей.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець. 

Серед постраждалих – комунальники, місцеві жителі і представники охорони.   

"Сьогодні "Київблагоустрій" приїхав на місце, щоб провести демонтаж паркану, побутовок і опалубки. В кінці, коли залишалось демонтувати лише опалубку, один з представників-менеджерів забудовника. Дмитро Стрєльцов сів у джип і на швидкості в’їхав у людей", - сказав він.

За словами чиновника, серед постраждалих від наїзду авто - 3 комунальники, 2 місцеві жителі, які проти будівництва біля школи і один представник охоронної фірми субпідрядника, яка охороняє комунальників від "тітушків" під час демонтажів. 

"Один чоловік постраждав важко. У нього відкриті переломи, і він на межі життя і смерті. Інші п’ятеро госпіталізовані з травмами, але їх життю наразі нічого не загрожує", - сказав він.  

Білоцерковець наголосив, що будівництво ЖК "Маргарита" незаконне.

"Як і на інших скандальних будівництвах Войцеховського, у них нема оренди землі, нема декларації на будівництво, нема містобудівних умов. У них взагалі жодних документів нема", - сказав чиновник.

Як повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, чоловік, що наїхав на людей машиною, зник з місця події.

"На даний час біля будівництва перебувають працівники райуправління поліції, які опитують учасників конфлікту та свідків і очевидців події, з’ясовують всі обставини інциденту", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як відомо, 25 грудня КП "Київблагоустрій" розпочало демонтаж паркану довкола будівництва ЖК "Маргарита", яке ведеться без жодних документів.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.