У Києві внаслідок сутичок на скандальному будівництві госпіталізували 6 людей



Фото Івана Кліпи з facebook

У Києві внаслідок сутички між співробітниками КП "Київблагоустрій" і представниками компанії-забудовника біля будмайданчика на вулиці Булгакова, 12 госпіталізовано 6 людей.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив директор Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерковець. 

Серед постраждалих – комунальники, місцеві жителі і представники охорони.   

"Сьогодні "Київблагоустрій" приїхав на місце, щоб провести демонтаж паркану, побутовок і опалубки. В кінці, коли залишалось демонтувати лише опалубку, один з представників-менеджерів забудовника. Дмитро Стрєльцов сів у джип і на швидкості в’їхав у людей", - сказав він.

За словами чиновника, серед постраждалих від наїзду авто - 3 комунальники, 2 місцеві жителі, які проти будівництва біля школи і один представник охоронної фірми субпідрядника, яка охороняє комунальників від "тітушків" під час демонтажів. 

"Один чоловік постраждав важко. У нього відкриті переломи, і він на межі життя і смерті. Інші п’ятеро госпіталізовані з травмами, але їх життю наразі нічого не загрожує", - сказав він.  

Білоцерковець наголосив, що будівництво ЖК "Маргарита" незаконне.

"Як і на інших скандальних будівництвах Войцеховського, у них нема оренди землі, нема декларації на будівництво, нема містобудівних умов. У них взагалі жодних документів нема", - сказав чиновник.

Як повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва, чоловік, що наїхав на людей машиною, зник з місця події.

"На даний час біля будівництва перебувають працівники райуправління поліції, які опитують учасників конфлікту та свідків і очевидців події, з’ясовують всі обставини інциденту", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як відомо, 25 грудня КП "Київблагоустрій" розпочало демонтаж паркану довкола будівництва ЖК "Маргарита", яке ведеться без жодних документів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ