На вулицях Києва встановлять відеокамери



Фото freegreatpicture.com

Київська адміністрація має намір створити міську систему відеонагляду у столиці.

Про це повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка.

Відзначається, що 23 грудня Кличко і голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе підписали Меморандум про співпрацю.

"У рамках меморандуму столична влада взяла на себе зобов’язання – створити міську систему відеонагляду", - йдеться в повідомленні.

За словами Деканоїдзе, відеофіксація  – дуже важливий крок у системі безпеки міста.

"Сьогодні ми починаємо з мерією великий проект – "безпечний Київ". Київ – це не тільки столиця, а місто, яке повинне завдавати тон безпечного міста всій країні. Наше місто має стати ще більш гарним і безпечним, щоби залучати туристів з усього світу", - зазначила голова Нацполіції.

Згідно з Меморандумом, оліцейські одразу реагуватимуть і усуватимуть порушення правил паркування на дорожніх смугах в центральній частині міста.

Поліція також забезпечуватиме громадський порядок та безпеку під час міських заходів з благоустрою, регулювання паркування автівок, наведення ладу з несанкціонованою сезонною або стихійною торгівлею, МАФами.

А столична влада створюватиме соціальні будинки, які надаватимуть соціальні послуги особам, які потребують допомоги (меддопомоги, харчування, обігріву і необхідної допомоги безпритульним).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ