У Києві затримали п’яного псевдопрокурора, який стріляв по ліхтарях



Фото з facebook Патрульної поліції

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який, перебуваючи в нетверезому стані, влаштував стрілянину по ліхтарях у Голосіївському районі.

Про це повідомляє сайт Головного управління Нацполіції Києва.

Надзвичайна подія сталася 04:32 19 грудня.

"У 35-річного киянина вилучили предмет, схожий на пістолет, та службове посвідчення на ім’я прокурора Генеральної прокуратури України. Згідно із інформацією органів прокуратури, чоловік ніколи не був працівником Генпрокуратури", - йдеться в повідомленні.

Автомобіль "Фольксваген", на якому рухався нетверезий хуліган, доставили на арештмайданчик.

Як повідомляє сайт Генпрокуратури, затриманий громадянин Рябінін П.В., у якого було посвідчення співробітника Генпрокуратури, жодного стосунку до органів прокуратури не має.

"Ніякого посвідчення працівника Генеральної прокуратури України громадянину Рябініну П.В. не видавалось. Сам П.В. Рябінін під час затримання повідомив, що є приватним підприємцем. За його словами, посвідчення працівника прокуратури, вилучене в нього, йому подарували знайомі", - підсумували у ГПУ.

За даним фактом слідчий відділ управління поліції в Голосіївському районі відкрив кримінальні провадження за ст. 296 (Хуліганство) та ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання про затримання зловмисника.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ