19 грудня у Києві запалять головну ялинку країни



О 18:45 19 грудня, у День Святого Миколая, відбудеться церемонія запалення вогнів на Головній ялинці України на Софійській площі.

У заході візьме участь мер Києва Віталій Кличко та дружина президента Марина Порошенко з дітьми.

Після запалення ялинки на Софійській площі відбудеться святковий концерт.

Також у День Святого Миколая в Києві запрацює новорічно-різдвяний ярмарок, який розташовуватиметься від Софійської до Михайлівської площі і триватиме упродовж місяця.

 Ялинка цього року "смачна" і "запашна"

20 грудня на головній новорічній сцені країни для киян та гостей міста виступатимуть Державна хореографічна студія "Барвіночок", Тетяна Піскарьова та фабрика естради з музичною виставою "Загадаю Миколаю", Олександр Павлік, Клей Угрюмого, Катя Брайт, Ганна Трінчер, Владислав Курасов та інші.

Алея шампанського 

"Окрім яскравих виступів, ми приготували для вас 1000 л запашного глінтвейну, фуд-корти з різноманітними смакотами та ласощами, флеш-моб "Ланцюг Щастя", фан-зону для вас та ваших діточок. Приходьте і станьте учасником великої різдвяної казки разом з нами!", - закликають організатори.

 

На площі працюватиме відкритий Wi-Fi, селфі-зона, лаунж зона, оглядове колесо, величезна ковзанка, Київська карусель та резиденція Святого Миколая.

Фото з facebook "Folk Ukraine"

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ