У суботу в Києві туман. Водіїв просять бути обережними



Фото pravdatime.uz.ua

Український Гідрометцентр попереджає про туман у Києві та області 19 грудня.

"Удень 19 грудня у Києві та місцями по області туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні на сайті.

У зв’язку з цим Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці та, за можливості, користуватися громадським транспортом.

Як повідомляє Головне управління Нацполіції у Київській області, на території області 19-20 грудня спостерігатиметься хмарність, вранці можливий туман, на дорогах місцями ожеледиця.

"За таких погодних умов не забувайте про уважність та обережність при керуванні транспортними засобами, враховуйте дорожні умови. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію", - радять у поліції.

Пішоходів закликають в умовах недостатньої видимості зненацька не виходити на проїжджу частину, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях.

"Радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей", - підсумували у поліції. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ