До Києва привезли Віфлеємський вогонь



Представники ВМГО "Національна Організація Скаутів України" передали Віфлеємський Вогонь Миру меру Києва Віталію Кличку початку засідання Київради 17 грудня.

"Нам надзвичайно приємно отримати Світло миру з Віфлеєму. Це символ тепла, миру та злагоди, а також душевного спокою, любові до людей і до світу. А ще це символ передачі людського тепла один одному. І в цей складний час для нашої країни дуже важливо підтримувати один одного та зігрівати теплом всіх, хто цього потребує", - зазначив Кличко. 

Як повідомляє прес-служба політика, кожен киянин може запалити свічку і принести Віфлеємський вогонь у свою оселю.

Віталій #Кличко прийняв від скаутів Вифлеємський вогонь миру, який щороку пластунські організації світу привозять із Вифлеєму до своїх рідних міст

Опубліковано Кличко - мер 17 грудня 2015 р.

"Сьогодні протягом дня в мерії всі охочі матимуть змогу взяти собі Світло миру з Вифлеєму, а 19 грудня, в день Святого Миколая, його помічники будуть розповсюджувати Благодатний Вогонь серед всіх мешканців міста на Михайлівській площі",  – сказав Кличко. 

Віфлеємський Вогонь Миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва, метою якої є поширення символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

Вифлеємський Вогонь, який символізує тепло, мир, злагоду і сподівання, Україною поширюють пластуни. Вогонь передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці та лікарні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ