Киянам нададуть лічильники тепла, якщо вони скинуться на встановлення



Фото КМДА

Міська влада надасть безкоштовно лічильники тепла мешканцям будинків, які зберуть кошти на оплату його монтажу й проектування.

Про це на брифінгу 16 грудня заявив заступник голови Київської адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

За його словами, до кінця 2016 року міська влада планує завершити програму встановлення теплолічильників у всіх житлових будинках столиці.

"Але для тих людей, які вже цього року хочуть сплачувати на 20-30% менше за тепло, ми маємо пропозицію. Місто готове взяти на себе вартість лічильника, а роботи з проектування та встановлення можуть оплатити мешканці.

Це можливість вибору для людей: або чекати кінця 2016 року, коли місто зможе виконати ці роботи, або зібрати кошти із сусідами і мати меншу плату за тепло вже протягом цього опалювального сезону", - сказав чиновник.

Він наголосив, що окупність лічильника дуже висока – за один або два опалювальні сезони мешканці багатоповерхівок повернуть вкладені кошти за рахунок меншої оплати за опалення.

Раніше "Українській правді. Київ" заявляли у КМДА, що вартість встановлення лічильника – 20-30 тисяч гривень.

Заявки на встановлення у будинку приладу обліку тепла вже зараз можна відправити на електронну пошту КП "Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва": office@kyivesko.com.ua. У заявці необхідно вказати зворотній контакт.

Після розгляду заявки з мешканцями зв’яжуться фахівці КП. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ