На Хрещатику взялися замінювати зламані обмежувачі для машин



Департамент транспортної інфраструктури КМДА розпочав заміну пошкоджених напівсфер для обмеження проїзду авто на тротуарах Хрещатика.

Про це повідомляє facebook-сторінка департаменту.

"На Хрещатику йде заміна 150 пошкоджених напівсфер. За два місяці, що огороджуючі напівсфери простояли на тротуарах на центральній вулиці української столиці, вандали пошкодили більше 150 півсфер зі встановлених 360! Зараз їх реставрують і встановлюють знову", - йдеться в повідомленні.

Департамент транспортної інфраструктури закликає мешканців столиці ставитися з повагою до себе і свого міста, не ламати те, що зроблено для киян і за проханням киян і присікати акти вандалізму.

СЬОГОДНІ НА ХРЕЩАТИКУ ЙДЕ ЗАМІНА 150 ПОШКОДЖЕНИХ НАПІВСФЕРЗа два місяці, що огороджуючі напівсфери простояли на троту...

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури 14 грудня 2015 р.

Як відомо, 16 жовтня КП "Київтранспарксервіс" встановило 326 бетонних напівкуль на тротуарі вулиці Хрещатик, щоб запобігати незаконному заїзду та паркуванню автомобілів.

Однак протрималися півкулі лише 10 днів. 26 жовтня їх повиривали, а машини стали знову паркуватися на пішохідній зоні

Після цього півкулі знову встановили на місця. 

На початку листопада бетонні напівкулі, встановлені на тротуарах Хрещатика для обмеження заїзду автомобілів, знову повиривали.

Фото з facebook-сторінки Департаменту інфраструктури

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ