Киян просять не виходити на вулицю: падають дерева



На Київщині на авто упало дерево. Фото ДСНС

У Києві внаслідок буревію зафіксовані випадки падіння дерев на автомобілі, тому столичних жителів закликають за можливості не виходити на вулицю.

Про це у facebook повідомляє Департамент транспортної інфраструктури.

"Наразі в Києві шторм і снігопад з можливістю виникнення ожеледиці. Пориви вітру сягають 15-20 м/с. Зараз вітер сильний і поривчастий, уже є випадки падіння дерев на автомобілі", - йдеться в повідомленні.

"Департамент транспортної інфраструктури рекомендує у разі посилення вітру при можливості не виходити на вулицю, а якщо виникає така необхідність, то пересісти на громадський транспорт, щоб не створювати заторів і аварійних ситуацій в місті", - підсумували у Департаменті.

НАРАЗІ В КИЄВІ ШТОРМ І СНІГОПАД З МОЖЛИВІСТЮ ВИНИКНЕННЯ ОЖЕЛЕДИЦІСьогодні, 14 грудня в столиці йде дощ та мокрий сніг...

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури 14 грудня 2015 р.

Як повідомив "Українській правді. Київ" керівник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук, наразі випадків падіння дерев у Києві не зафіксовано.

"Через нашого оперативного чергового ми з’ясували – випадків падіння дерев не зафіксовано. Може, і були якісь невеликі падіння гілок, де не потребувалась робота рятувальників. Зараз ми цю інформацію з’ясовуємо", - сказав він.

Водночас, як повідомляє сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області, у Фастівському районі на автомобіль з людьми упало дерево.

 

"14 грудня о 06:40 надійшло повідомлення про падіння дерева на легковий автомобіль на автотрасі Фастів-Кожанка в районі дачного кооперативу "ДАЧІ 2"", - йдеться в повідомленні.

Дерево, що впало на "Таврію-Славуту" заблоковано жінку та двох чоловіків.

 

Людей звільнили рятувальники. Постраждалих передали лікарям швидкої допомоги.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ