Київ вивіз на штрафмайданчики 8 покинутих авто. ФОТО



КП "Київдорсервіс" перемістило на штрафні майданчики ще 8 іржавих, давно покинутих господарями автомобілів без номерних знаків.

Про це у facebook повідомляє Департамент транспортної інфраструктури.

Відзначається, що вивезли ВАЗ – з вулиці Тимошенка, 1-г, Москвич – з вулиці Лайоша Гавро, 11, ВАЗ – з вулиці Ролана, 18, а також ще п’ять авто – дві "Росави", два ГАЗ 3302 та один УАЗ – з вулиці Зодчих, 52.

Департамент транспортної інфраструктури просить киян повідомляти про машини, покинуті у дворах чи на вулицях.

"Якщо у вашому дворі чина вулиці стоїть давно кинуте безхозне авто без номерних знаків, пишіть нам на сторінці ФБ "Департаменту транспортної інфраструктури", надаючи адресу і фото авто, ми поставимо його до списку на переміщення на штрафмайданчик і згодом вивеземо на штрафмайданчик", - йдеться в повідомленні.

ПЕРЕМІЩЕННЯ АВТОМОБІЛІВ БЕЗ НОМЕРНИХ ЗНАКІВ І ГОСПОДАРІВ10-11 грудня 2015 року згідно зі зверненнями громадян КП "Київ...

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури 14 грудня 2015 р.

Як повідомлялося раніше, на території Дарницького району Києва виявлено 91 безхазяйний та покинутий автомобіль, Деснянського району - 27 таких автомобілів, Подільського –18 , Шевченківського - 13, Печерського – 8 нічийних машин і Голосіївського - 1. 

У березні столична влада почала вивозити з дворів столичних будинків покинутий автотранспорт. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ