Мерія "жорсткіше контролюватиме" скандальний притулок у Бородянці



Фото з facebook

Міська влада планує запровадити жорсткіший контроль за діяльністю КП "Притулок для тварин", в якому на сьогодні проведено кадрову ротацію.

Про це під час інспекції притулку у Бородянці, де перебуває понад 250 собак, заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт міської влади.

"Після реорганізації за роботою притулку, служб вилову та інших контроль буде посилений", – сказав він.

За словами чиновника, притулок забезпечений харчовими продуктами та засобами для обігріву приміщень з запасом на 2 місяці.

"Наразі закуплено 8 тонн рублених м’ясних продуктів та близько 5 тонн крупи. Тобто харчів для безпритульних тварин наразі придбано із запасом на два наступні місяці. Після цього здійснюватиметься планова регулярна закупівля", - сказав Пантелеєв.

Він додав, що міська влада провела переговори з представниками торговельних точок – супермаркетів, ринків. Із багатьма досягнуто домовленостей про допомогу у вигляді продуктів.

Крім того, за словами Пантелеєва, у притулку планують встановити додатковий твердопаливний котел для додаткового обігріву приміщень.

Наразі також розробляється концепція розвитку підприємства для вирішення проблеми безпритульних тварин столиці в цілому. Їх, за даними КМДА, нараховується у столиці кілька тисяч.

"Ми вже відновили роботу сайту підприємства, який стане платформою для співпраці з громадськістю і де буде створено фотобазу, щоб кожен охочий зміг взяти тварину під опіку", - підсумував Пантелеєв.

Як відомо, у листопаді у притулку для тварин заявили, що столична влада дала вказівку звільнити низку працівників притулку у Бородянці

Міська влада заявляла, що ініціює передачу комунального притулку для тварин у Бородняці громадським зоозахисним організаціям.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ