У Києві знешкодили російських диверсантів, загинув боєць "Альфи" - СБУ


Служба безпеки в ході спецоперації припинила діяльність диверсійно-розвідувальної групи, яка працювала у низці міст України.

Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська у facebook.

"Пізно ввечері 9 грудня в результаті проведеної Службою безпеки спецоперації припинено діяльність диверсійно-розвідувальної групи, яка діяла у низці міст України, у тому числі в Києві", - написала вона.

За словами Гітлянської, затримано 2 громадян Російської Федерації та 3 громадян України.

"Ще один із членів ДРГ чинив опір із застосуванням автоматичної зброї, поранивши при цьому двох співробітників спецпідрозділу "Альфа", і був знешкоджений", - написала вона.

Стан одного із поранених був критичним.

"Лише за одною з адрес у столиці вилучено 8 споряджених саморобних вибухових пристроїв, 4 кілограми тротилу, автоматичну зброю, більше 40 гранат та близько двох тисяч патронів, а також компоненти вибухових пристроїв та засобів ураження", - підсумувала Гітлянська.

Пізно у вечорі 9 грудня 2015 року в результаті проведеної Службою безпеки спецоперації припинено діяльність диверсійно-р...

Опубліковано Гітлянською Оленою 9 грудня 2015 р.

Як пізніше повідомив у twitter журналіст Петро Шуклінов, боєць спецпідрозділу СБУ "Альфа" у результаті поранення загинув.

"Мені підтвердили. Боєць "Альфи" помер. Постріл в голову. Вбивця - російський диверсант - убитий вогнем у відповідь", - написав він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ