У столиці та області з’явиться рибний патруль



Фото enigma-project.ru

15 грудня у Києві стартує набір до першого рибного патруля, який працюватиме замість рибінспекції та повинен покласти край корупції у рибній галузі.

Про це повідомляє Держрибагентство.

"Ключова проблема рибінспекції, яку ми ліквідували, це хабарництво та корумпованість. Тому при наборі у новий рибний патруль чекаємо патріотів з повним неприйняттям корупції та щирим бажанням відродити галузь", - заявив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.  

Збір анкет триватиме 30 днів - до 15 січня.

"Рибні патрульні отримають змогу працювати у рибоохоронній службі якісно іншого  ґатунку, пройти сучасну професійну підготовку та отримувати гідну заробітну платню", - йдеться в повідомленні.

Податися у патруль можуть, як чоловіки, так і жінки. Серед вимог – вища освіта, задовільний рівень здоров’я та фізичної підготовки, активність і бажання долучитися до реформування галузі.  

Щоб взяти участь у конкурсі, треба заповнити онлайн-анкету або її паперову версію і подати її до кадрової комісії з 15 грудня.

Інформація про графік роботи комісії та інші деталі конкурсу будуть доступні на сайті Держрибагентства з 15 грудня.

Відбір включатиме психологічне тестування, перевірку фізпідготовки, в тому числі і плавання, медичне обстеження, співбесіду з кадровою комісією.

Під час навчання патрульним розкажуть про основи іхтіології та гідрології, профільне законодавство, навчать володіти зброєю, керувати плавзасобами, дронами та іншим технічним оснащенням. Також буде фізична підготовка.

По завершенні патрульні муситимуть скласти іспити.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ