Кличко розповів, кого посадить у крісло Ніконова. ФОТО



Фото з facebook Геннадія Пліса

Першим заступником київського міського голови планують призначити Геннадія Пліса.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на питання, хто буде призначений на відповідну посаду після звільнення Ігоря Ніконова, повідомляє прес-служба політика.

"Геннадій Пліс працював у київській адміністрації керівником Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту. Людина досвідчена, фахова. Розраховую, що він зможе впоратися з тими проблемами, які на сьогодні є", - зазначив Кличко. 

Він відзначив, що кадрові зміни стосуватимуться не тільки заступників голови КМДА, а також і директорів департаментів.  

"Кадрові зміни в мерії будуть. І не тільки на рівні заступників, а й на рівні керівників департаментів", - сказав Кличко.  

Він пояснив, що кияни очікують від міської влади ефективних швидких змін, результатів.

"Кожен має можливість реалізувати себе – якщо у нього не виходить, будемо шукати тих людей, які зможуть працювати більш ефективно", - підсумував Кличко.

Як відомо, Геннадій Пліс, 1967 року народження, є уродженцем м. Первомайськ, Луганської області.

У 2005-06 роках був начальником Фінансово-економічного управління Міністерство вугільної промисловості, у 2006-12 роках начальником Головного управління внутрішнього фінконтролю та аудиту Київської адміністрації.

У 2012-13 роках очолював Наглядову раду ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", у 2013-14 роках був директором департаменту внутрішнього аудиту та аналізу ризиків ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Пліс полюбляє екстремальні види спорту. Фото Пліса з facebook 

З липня 2014 року був радником голови КМДА, з жовтня 2014 – директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту виконавчого органу КМДА.

Як відомо, Кличко звільнив свого першого заступника Ігоря Ніконова і призначив його радником.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ