У Києві горіло кафе L’Kafa: евакуювали 6 осіб. ФОТО



Фото ДСНС

8 грудня о 20:36 сталася пожежа у кафе мережі L’Kafa, розташованому у 9-поверховому житловому будинку по бульвару Лесі Українки, 2.

Про це повідомляють у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Пожежа виникла в приміщенні вентиляційної з розповсюдженням вогню на вентиляційну шахту та покрівлю. Також полум’я частково розповсюдилось на балкони 2-го та 3-го поверхів. Під час гасіння пожежі з кафе було евакуйовано 6 осіб", - йдеться в повідомленні.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню вогню на квартири верхніх поверхів.

 Фото ДСНС

О 21:22 рятувальники ліквідували загорання.

До гасіння пожежі залучалося 3 одиниці пожежної техніки та 15 чоловік особового складу.

Внаслідок займання згоріло та пошкоджено скляну вітрину, обшивку стін, електропроводку, вентиляційну шахту, обшивку балкону на 2 та 3 поверхах.

"За попередніми даними, причиною загорання є виникнення аварійних режимів роботи в електромережі. Під час пожежі ніхто не постраждав", - підсумували у ДСНС.

Як повідомила мережа кафе L’kafa у facebook, уже 9 грудня заклад на бульварі Лесі Українки, 2 відновив роботу.

"Проведені роботи з усунення всіх неполадок. Уже сьогодні ресторан працює в нормальному режимі", - йдеться в повідомленні.

У мережі L’kafa відзначили, що увечері 8 грудня "відбулося невелике загоряння зовнішньої реклами, внаслідок короткого замикання".

Дорогі Друзі! Дякуємо за Ваше співчуття. Ми отримали велику кількість листів з приводу ситуації в L'KAFA CAFE за адресою...

Posted by L'KAFA CAFE - lounge, караоке-клуб on 9 грудня 2015 р.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ