Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5666904717c7e/
Українська правда
Київ

На Співочому полі встановили ялинку і створюють "зимову казку". ФОТО

08.12.2015  09:09


Фото studiorent.ru

19 грудня на столичному Співочому полі відбудеться відкриття святкової виставки "Зимова казка".

Уже встановили ялинку – її зібрали з маленьких деревець, а над створенням новорічно-різдвяної атмосфери працюють ландшафті дизайнери.

Як повідомили "Українській правді. Київ" у КО "Київзеленбуд", до створення казкових композицій залучені усі райони столиці.

"Десять районів міста представлять свої інсталяції, виготовлені з дерева, металі, паперу тощо. У кожній композиції будуть використані елементи лед-освітлення, що дозволить милуватися ними навіть у вечірній час. Це буде дуже яскраво і святково", - повідомили у прес-службі.

Триває підготовка щодо встановлення новорічної ялинки на Співочому полі! Відкриють її 19 грудня на День Святого Миколая разом з відкриттям виставки «Зимова казка».

Posted by КП УЗН Печерского района on 7 грудня 2015 р.

Увазі киян та гостей столиці представлять інсталяції "святкова листівка", "новорічний годинник", "сани з подарунками", "народження Христа" та інші.

Крім того, на Співочому полі проходитиме ярмарок подарунків, де гості виставки зможуть придбати різні ласощі, різдвяні подарунки, ялинкові прикраси і сувеніри.

Передноворічні будні працівників зеленбуду. Тут і далі фото надані прес-службою та з facebook-сторінки Співочого поля 

А для малюків облаштують "Будиночок бажань". Обіцяють, що всі, озвучені там мрії, обов’язково збудуться.

Працюватиме на виставці і фуд-корт – пригощатимуть стравами української та французької кухні.

 Незабаром казка оживе

"На вихідних та у святкові дні для малюків влаштовуватимуть багато розважальних заходів, на дорослих чекатимуть незвичайні концерти. Будуть обов’язково Святий Миколай і Дід Мороз зі Снігуронькою. Звучатиме різдвяна музика, колядки. А концерт у новорічну ніч триватиме аж до ранку", - розповіли у прес-службі.

 Гарні сани. Шкода, що снігу немає

Виставка проходитиме за адресою вулиця Лаврська, 31, Співоче поле до 31 січня з 9:00 до 23:00. Вхідний квиток – 30 гривень.

Українська правда. Київ  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.