Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/56629c9bd1d15/
Українська правда
Київ

На "Олімпійському" стартував благодійний ярмарок посольств

05.12.2015  09:13


Для гостей напекли смаколиків

На НСК "Олімпійський" розпочався 23-ий щорічний благодійний ярмарок, кошти з якого підуть на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами та інших нужденних.

Про це у facebook повідомляє Міжнародний жіночий клуб Києва.

"Ярмарок – це особливий захід, під час якого 41 посольство іноземних держав, що знаходяться в Києві, організовують виставку та розпродаж різноманітної національної продукції – і це не єдина річ, що здатна привабити наших відвідувачів. Цьогорічний ярмарок буде присвячений також футбольній тематиці", - йдеться в повідомленні.

Не обійдеться без сувенірів

На гостей заходу чекає культурна музична програма та аукціон оригінальних футболок Манчестер Юнайтед з підписами гравців, а для малюків організували різноманітні майстер-класи та ігри у Дитячому куточку.

"Відвідувачі зможуть спробувати удачу у Великій Лотереї і виграти цінні призи, такі як авіаквитки, подарункові сертифікати для ресторанів і готелів, кошики посольства тощо", - повідомляють організатори.  

На ярмарку також будуть танці і розваги

Вхід для дорослих 70 гривень, для дітей старших 6 років та пенсіонерів – 20 гривень.

Ярмарок працюватиме з 10:00 до 17:00.

Міжнародний жіночий клуб Києва – це неурядова неприбуткова організація, створена 1992 року групою жінок з інших країн, що проживають в Україні. Головою групи є Інгабор Крістофассен, перший посол Бельгії в Україні та перший президент Міжнародного жіночого клубу Києва.

Минулорічний ярмарок зібрав 2,4 мільйонів гривень на благодійність. 

Фото з facebook-сторінки ярмарку

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.